Skip to main content

Op Day One heb ik op uitnodiging van Patrick mijn eerste podcast opgenomen. En wat voor één! Iets met energie, en daar sta je vast niet van te kijken 😜


In deze podcast vertelt Patrick wat zijn traject bij mij hem heeft opgeleverd en hoe hij nu naar sales kijkt #salesisleuk

Geloof in jezelf en leer anders kijken naar sales, want het hoeft niet moeilijk te zijn. Zorg voor de juiste mindset en strategie, en ook jij kan succesvol zijn in sales. En dan ga jij sales nog leuk vinden ook!

#salesisleuk

En terwijl we de podcast aan het opnemen waren is het idee ontstaan om iedereen in te laten zien dat sales echt leuk is! Ik ga er een persoonlijke missie van maken en wil daar zoveel mogelijk mensen bij betrekken. Want π™Žπ˜Όπ™‡π™€π™Ž π™„π™Ž 𝙇𝙀𝙐𝙆, geloof me.

Doe je mee? Gebruik in jouw reactie op deze podcast, of wanneer je deze deelt, #salesisleuk, en sluit je aan om dit bij zoveel mogelijk ondernemers en sales professionals te krijgen.

Patrick bedankt voor de uitnodiging. Zo’n podcast smaakt naar meer!

Luister de podcast hier of check https://lnkd.in/e_akCicY of https://lnkd.in/eYgnDs5W  en laat aub weten wat je ervan vindt (ohja, aan het geluid van mijn kant wordt al gewerkt πŸ˜‰).

Gas erop en tot snel!

Leave a Reply

Kom maar op!
1
Hallo πŸ‘‹ Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.