Skip to main content

Ben jij klaar om de meest succesvolle versie van jezelf te worden en eindelijk inzicht te gaan krijgen op de vraag ‘hoe overtref ik mijn sales target’? En met overtreffen bedoel ik niet alleen serieus overtreffen, maar ook duurzaam groeien.

Gas erop en ga voor de maan, en verder!


 

overtref sales target

1 Je wil er keihard aan werken


Wakker worden en succesvol zijn in sales? Dan droom je nog. Succesvol zijn in sales is een lange weg waar je hard voor wil werken. Quick wins uit cursussen en trainingen zijn er vast, maar die gaan je niet leiden tot duurzaam resultaat en het echt overtreffen van je sales doelen. Komt jouw succes niet snel genoeg? Geef dan niet op en weet dat je nog harder moet werken (en slimmer) om succesvol te zijn. 


2 Houd je aan je eigen regels


Resultaat halen voor even is geen kunst. Langdurig duurzame resultaten behalen is wat jij moet willen. Hoe maak je nou dat verschil?Handel niet vanuit aangeleerde technieken en succesvolle trucjes van anderen. Zorg dat jij jouw eigen regels, principes, opstelt en vanuit daar handelt. Jouw zelf bepaalde regels hoe jij jouw sales carrière wil gaan leiden. Zonder die regels hop je van training naar training en van cursus naar cursus, haal je kortstondige bevrediging uit wat je leert, maar dat ebt ook snel weer weg. Het naleven van jouw principes gaat het verschil maken. Welke regels stel jij voor jezelf op? En ga jij jezelf daar aan houden?3 Stel jouw doelen tot ver over je max


Groei begint waar comfort stopt. Als jij echt jouw sales target wil overtreffen zal je ver over je eigen max moet gaan. Ben je bewust dat jij veel meer kan dan dat je daadwerkelijk denkt. Waarom gaan voor 100% resultaat als je ook 200% kan bereiken (of nog meer)? Jij bepaalt zelf waar je de grens legt. Eén van mijn manager zei ooit na een succesvol jaar dat ik in het nieuwe jaar dezelfde cijfers nog maar eens moest gaan behalen. Dezelfde? Ik stelde mij als doel om mijn doelen met 30% te overtreffen. Door over mijn max te gaan en te geloven in mijn kunnen overtrof ik zelfs mijn eigen doel met 20%. 

Het echt over die max heen gaan zorgt dat jij jouw nieuwe ‘ik’ sneller aanneemt. Hoe kom jij opdagen: als de ‘ik’ die opgeeft als het zwaar wordt of als de meest succesvolle versie van jezelf? Die nieuwe succesvolle ‘ik’ komt wanneer jij jouw grenzen serieus gaat verleggen. Waarom 10 contactmomenten per dag met prospects als je er ook 20 kan? Gas erop! Overtref je sales target met maximale inspanning.4 Hoe overtref ik mijn sales target: routine is de sleutel


Als jij een manier vindt om succesvol te zijn, houd daar dan aan vast! En routine is daarin de sleutel. Routine = ritme en zorgt dat je in een flow komt en blijft. Maak van sales een vast onderdeel op je agenda, elke dag en op gezette tijden. Op die manier creëer je ritme en maak je het jezelf sneller eigen. Zelf wilde ik hier in het begin ook niet aan en ging ik wel acquisitie doen wanneer ik mij goed voelde. Totdat ik moest (mijn targets bleven achter) en de noodzaak er was om gedisciplineerd met sales aan de slag te gaan. Toen ik een ritme kreeg in mijn activiteiten (routine) werd ik er pas echt goed in. Kom in die flow en zorg dat je boven de rest uitsteekt. Hoe? Door ook op te dagen op de momenten dat je het liever niet wil en zo discipline toont. En zo overtref ik nu nog steeds mijn sales target!


 


Verandering vanuit jezelf is de allersterkste motivatie om succes te behalen


Bovenal wees jezelf want echte structurele verandering komt vanuit jou. Jij zal anders moeten gaan denken en niet alleen nieuwe vaardigheden moeten aanleren. Een coach laat jou anders denken en jou veranderen vanuit jezelf. Een coach laat jou jezelf opnieuw ontdekken. Wil je weten of mijn coaching jouw anders gaat laten denken? Neem dan contact op voor een intake en kijk of de juiste energie er is om je doelen te overtreffen.


En wanneer dit waardevol voor jou is, deel het dan ook met anderen. Zo begint jouw groei direct doordat jij op die manier impact gaat maken!

Leave a Reply

Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.