Skip to main content

Jouw (toekomstige) klant wil resultaat zien, dat is tenslotte waar hij jou voor betaald. Los van jouw performance zijn jouw woorden van onschatbare waarde. Daarom gebruik jij vanaf nu krachtige woorden in het sales traject.


In elke contactmoment wil jij overtuigende taal spreken, omdat dat bijdraagt aan het creëren van resultaat bij jouw (toekomstige) klant. Jij kan niet alleen met krachtige taal het keuzeproces van jouw klant beïnvloeden, jij zet jezelf ook aan tot actie! Door krachtige woorden te spreken doe jij een belofte. Ook aan jezelf. En dus ga jij dit regelen.


krachtige woorden

Voorkom dat je beloftes breekt door gebruik van krachtige taal en maak echt impact op jouw klant

Het start met creatie


Elk moment van de dag is jouw klant bezig met creëren. En als je dat weet, hoe zet jij dan krachtige woorden in voor sales? Creatie start altijd van binnenuit en baant zich een weg naar buiten. Dat betekent dus dat jouw klant eerst iets in zichzelf moet creëren voordat hij het buiten zichzelf kan zien? Huh?!? Maar hoe pak ik dat dan aan? Door het gebruik van krachtige taal en jouw klant zijn gewenste toekomst voor zich gaat zien. Gesproken en op schrift. En vergeet je non-verbale communicatie daarbij niet.


De kracht van jouw woorden


Jij beïnvloedt in sales met jouw taalgebruik de ander. Positief of negatief. Dus let goed op welke woorden je gebruikt. Zeg jij tegen een klant ‘ik geloof dat hiermee…’ of ‘ik beloof dat hiermee…’? Overtuig jij iemand door in jouw samenwerkingsvoorstel (ook een mooi voorbeeld van wat taal kan doen) te spreken over ‘ik stel voor dat we dinsdag bellen over…’ of ‘ik bel je dinsdag om…’? En gebruik jij nu ‘ik denk dat dit oplossing is voor…’ of ‘dit is de oplossing voor…’? En benoem jij bij jouw klant zijn probleem of jouw oplossing

Omdat creatie van binnen naar buiten gaat is het aan jou om met krachtige woorden in sales deze transformatie in te zetten. Twijfeltaal als ‘ik denk’ of ‘ik stel voor’ zijn niet zo krachtig als ‘dit is’ en ‘ik ga’. Het landt niet alleen anders in het brein van jouw klant, maar het maakt ook jouw performance een stuk sterker en overtuigender.

Stel dat…


…jij vanaf vandaag alleen nog maar krachtige taal gaat spreken? Ik beloof jou dat jij hiermee jouw (toekomstige) klant helpt met een positieve creatie, waarbij hij jouw product of dienst voor zich ziet en wat het hem oplevert. Voorkom dat de kracht van jouw woorden in een sales gesprek vervagen door non-verbale communicatie. Want ineengedoken met een zacht stemmetje zeggen dat jij de alles voor de klant gaat regelen, komt niet krachtig over.Leer overtuigen met gebruik van krachtige woorden in sales en start vandaag nog met het creëren van jouw succesvolste versie van jezelf.Want krachtige woorden vergroten jouw interactie met jouw (toekomstige) klant en doelgroep, en verbeterd jouw conversie. Gegarandeerd!

Leave a Reply

Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.