Skip to main content

Maak je warm voor sales & koude acquisitie

⚡️ Wat maakt het nou dat jouw sales aanpak niet helemaal lekker loopt? Vind jij koud bellen moeilijk, maar weet je dat het noodzakelijk is om aan tafel te komen bij die ene ideale klant? Of loop jij aan tafel vast in je verkoopgesprek en weet je de deal maar niet te sluiten? Met de Sales Boost Experience – Valencia van Sales vol Energie en De Afsprakenmakers groei jij uit tot de succesvolste sales versie van jezelf! Ben jij klaar voor ongekende resultaten? Wij maken jou in onze eigen, exclusieve villa in Valencia warm voor sales en koude acquisitie.

Jouw sales heeft nog nooit zo’n boost gekregen!

Meer informatie

⚡️
3 dagen all-inclusive – een unieke ervaring in een select gezelschap

💥
Sales, performance, mindset  – alles om jou een sales boost te geven

🎟
Compleet verzorgd: vliegticket, villa, energieke activiteiten en vers en gezond eten – we hebben onze eigen chef

☎️
En gas erop in de praktijk – we gaan de inzichten die je hebt gekregen direct toepassen

Geef je sales een boost in Valencia - 6 tot en met 8 oktober 2022

All-in, letterlijk! En daarvoor gaan wij samen met jou naar Valencia, Spanje, voor een unieke, 3-daagse Sales Boost Experience van 6 tot en met 8 oktober 2022. We zorgen niet alleen voor de reis en het verblijf, we gaan ook samen met jou letterlijk all-in: jouw sales heeft nog nooit zo’n boost gekregen!

De Afsprakenmakers (Niels en Maurice) en ik bundelen onze krachten. Wij nemen jou mee in de wereld van sales, waarbij echt alles aan bod komt. Welke coach ken jij die zowel van koude acquisitie tot het closen van de deal coacht en inzichten geeft? En daar ook nog eens performance en mindset in meeneemt zodat je met een onverslaanbare mindset aan je volgende sales begint?

Niemand, althans wij niet! Dit is de reden dat wij de Sales Boost Experience hebben opgezet, speciaal voor jou. In de praktijk merken we dat degene die aan tafel ijzersterk zijn, moeite hebben met afspraken maken. En de beste afsprakenmakers zelf niet kunnen closen wanneer zij aan tafel zitten. Dit gaan wij veranderen! Waar we bij klanten onze krachten al meer dan eens succesvol hebben gebundeld, doen we dat nu ook met deze 3-daagse Sales Boost Experience – Valencia. Jij hebt genoeg tijd en energie verspild, vanaf nu is het ‘aan’.

Ben jij klaar voor de meest energieke sales boost die je ooit zal krijgen? Wij wel. Ons commitment op jouw resultaat heb je, dus kom maar op!

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal exclusieve tickets beschikbaar!

Meer over Bram - Sales vol EnergieMeer over De Afsprakenmakers

Wat is die Sales Boost Experience?

 ✅  Hoe maak jij het verschil?

In 3 dagen bouw jij jouw eigen persoonlijke en energieke POWER-aanpak en breng jij de inzichten die je verkrijgt direct in de praktijk.

⚡️  Inspiratie vol energie

Groeien op het gebied van voeding, performance en mindset. Jij bent nog nooit zo sterk (in je koppie) aan sales begonnen!

👬🏻 Samen groeien

In een selecte groep (max 10 deelnemers) samenwerken en samen werken aan succes. In deze 3 dagen groei jij niet alleen van de inzichten die wij jou geven, maar ook door elkaar!

 💻  Accountability Service

Je doet het zelf, maar staat er niet alleen voor. Wij blijven jou ook na deze 3-daagse volgen en houden jou verantwoordelijk voor de doelen die jij bij ons stelt.

 📈  Groeien door toe te passen

Je krijgt verschillende opdrachten vooraf en ter plaatse. Deze veranderen jouw salesmindset en geven inzicht in hoe jij tot jouw eigen energieke aanpak komt.

🎟 Toegang tot de LinkedIn Community

Kennis en ervaring delen in een online mastermind! Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten groep vol inspiratie en succesvolle ondernemers.

Jouw investering

Sales Boost Experience – Valencia is een intensieve 3-daagse experience, in Valencia. Het is echt volledig all-in, en dat gaan we ook! De investering om jouw succes een boost te geven is € 2.999,- exclusief btw

What’s in it for you:

⚡ Training en coaching van ervaren professionals met meer dan 20 jaar ervaring in sales
⚡ Retourvlucht vanaf Eindhoven Airport
⚡ 3 vers en en uiteraard gezonde maaltijden per dag, verzorgd door onze privé chef
⚡ 3 overnachtingen in onze exclusieve villa (gedeelde kamers – max 2 per kamer – elke kamer een eigen badkamer)
⚡ Paragliden (!)
⚡ Performance en mindset activiteiten
⚡ Opdrachten die jou helpen met jouw succesvolle en persoonlijke sales aanpak
⚡ Ter plekke je investering terugverdienen door samen koud te bellen om afspraken te genereren
⚡ Een onvergetelijke Sales Boost Experience die we ook nog eens vastleggen op beeld!

Ben jij er klaar voor?

📝 Stuur een bericht voor meer info of om in te schrijven, want dit wil je niet missen! Er zijn een beperkt aantal exclusieve tickets beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel
discipline in sales belangrijk
Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.