Skip to main content

Accountability service

📝 Even geen coaching, maar iemand nodig die jou verantwoordelijk houdt voor de doelen die jij met jezelf (en zo jouw bedrijf) maakt? Je hoeft niet alles alleen te doen. Met mijn Accountability Service reken jij af met uitstelgedrag, futloze dagen en die ‘dit is even lastig, dus dat doe ik morgen wel’-gedachten. Ik houd jou verantwoordelijk voor elk plan dat jij bedenkt. Ik motiveer jou om de lat steeds een stukje hoger te leggen. Jij kan op mij rekenen!

Meer informatie

Het is klaar met uitstellen van je plannen!

Jij wilt werken aan jouw bedrijf, maar daarvoor niet een stapje extra zetten? Ik check regelmatig bij je in om te zorgen dat het wel gebeurt. Haal je jouw doelen met gemak? Leg die lat dan hoger! En als het even lastig wordt ben ik er voor jou.

Jij hoeft niet alles alleen te doen, maar je moet het wel doen. Met mijn Accountability Service houd ik je verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelen en rekenen we samen af met uitstelgedrag.

Meer over BramPOWER aanpak

Niks niet morgen, maar nu!

Meer informatie?

📝Laat me het naar je sturen!

"*" geeft vereiste velden aan

Geen titel

Check hier wie al is gegroeid door sales en performance coaching

Google Beoordelingen
3.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
×

Een inspirator en motivator. Bram is 1 van de drijvende krachten achter het succesvol zijn en nog succesvoller worden van Kieboom Transport. Bram kan met zijn tomeloze inzet en energie het best uit een organisatie halen. Focus en mindset zijn hierbij de belangrijkste punten. Succes is een keuze
Tom Kieboom
13:46 21 Mar 22
Bram heeft me ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn mindset omtrent sales. Nog steeds leer ik veel van hem bij in zijn coachings traject. Een dikke aanrader!
Michel Mousa
08:37 18 Feb 22

Ja, ik heb een schop onder mijn kont nodig

Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.