Skip to main content

Alles om jouw sales en business een boost te geven

Stel je voor wat een energieke boost jou brengt, hoe deze jouw business laat groeien en jij zo jouw omzetdoelen overtreft. Dat is wat er gebeurt met de Sales Boost en de Business Boost van Sales vol Energie.

Een sessie vol energie

⚑
Sales Boost Sessie

In deze Sales Boost Sessie gaan we met jouw team aan de slag met sales en performance, iets wat intens en intensief zal zijn.

Voorafgaand aan de Sales Boost Sessie krijgt iedereen opdrachten die helpen inzicht te geven wat hiervoor nodig is. Dit zijn opdrachten gekoppeld aan kwaliteiten, drijfveren, mindset en jouw doelen.

Het is tijd voor ieders eigen, authentieke en energieke POWER aanpak!

Kom maar op!

De meest energieke sales 3-daagse

πŸš€
Sales Boost Experience

Wat maakt dat jouw salesaanpak niet helemaal lekker loopt? Vind je koud bellen moeilijk of loop je aan tafel vast in je verkoopgesprek?

Met deze Sales Boost Experience groei jij uit tot de meest succesvolle versie van jezelf. Ben jij klaar voor ongekende resultaten?

Jij hebt genoeg tijd en energie verspild, vanaf nu is het β€˜aan’.

Kom maar op!

De Accountability Service is er voor jou(w groei)

πŸ“
Accountability service

Even geen coaching, maar iemand nodig die jou verantwoordelijk houdt voor de doelen die jij met jezelf (en zo jouw bedrijf) maakt? Je hoeft niet alles alleen te doen. Met mijn Accountability Service reken jij af met uitstelgedrag, futloze dagen en die β€˜dit is even lastig, dus dat doe ik morgen wel’-gedachten. Ik houd jou verantwoordelijk voor elk plan dat jij bedenkt.

Kom maar op!

Check hier wie al is gegroeid door sales en performance coaching

[brb_collection id=”2563″]
[brb_collection id=”2585″]

Meer weten over coaching vol energie?

Kom maar op!
1
Hallo πŸ‘‹ Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.