Skip to main content

Alles om jouw sales en business een boost te geven

Stel je voor wat een energieke boost jou brengt, hoe deze jouw business laat groeien en jij zo jouw omzetdoelen overtreft. Dat is wat er gebeurt met de Sales Boost en de Business Boost van Sales vol Energie.

Een sessie vol energie


Sales Boost Sessie

In deze Sales Boost Sessie gaan we met jouw team aan de slag met sales en performance, iets wat intens en intensief zal zijn.

Voorafgaand aan de Sales Boost Sessie krijgt iedereen opdrachten die helpen inzicht te geven wat hiervoor nodig is. Dit zijn opdrachten gekoppeld aan kwaliteiten, drijfveren, mindset en jouw doelen.

Het is tijd voor ieders eigen, authentieke en energieke POWER aanpak!

Kom maar op!

De meest energieke sales 3-daagse

🚀
Sales Boost Experience

Wat maakt dat jouw salesaanpak niet helemaal lekker loopt? Vind je koud bellen moeilijk of loop je aan tafel vast in je verkoopgesprek?

Met deze Sales Boost Experience groei jij uit tot de meest succesvolle versie van jezelf. Ben jij klaar voor ongekende resultaten?

Jij hebt genoeg tijd en energie verspild, vanaf nu is het ‘aan’.

Kom maar op!

De Accountability Service is er voor jou(w groei)

📝
Accountability service

Even geen coaching, maar iemand nodig die jou verantwoordelijk houdt voor de doelen die jij met jezelf (en zo jouw bedrijf) maakt? Je hoeft niet alles alleen te doen. Met mijn Accountability Service reken jij af met uitstelgedrag, futloze dagen en die ‘dit is even lastig, dus dat doe ik morgen wel’-gedachten. Ik houd jou verantwoordelijk voor elk plan dat jij bedenkt.

Kom maar op!

Check hier wie al is gegroeid door sales en performance coaching

Google Beoordelingen
4.3
Gebaseerd op 3 beoordelingen
×

Een inspirator en motivator. Bram is 1 van de drijvende krachten achter het succesvol zijn en nog succesvoller worden van Kieboom Transport. Bram kan met zijn tomeloze inzet en energie het best uit een organisatie halen. Focus en mindset zijn hierbij de belangrijkste punten. Succes is een keuze
Tom Kieboom
13:46 21 Mar 22
Bram heeft me ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn mindset omtrent sales. Nog steeds leer ik veel van hem bij in zijn coachings traject. Een dikke aanrader!
Michel Mousa
08:37 18 Feb 22

Meer weten over coaching vol energie?

Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.