Jouw eigen POWER aanpak voor de meest energieke sales

Of je nou wilt starten met je eigen bedrijf, een sales professional bent die door wil groeien of die ambitieuze ondernemer die zijn bedrijf echt wil laten exploderen, jij bepaalt je eigen succes. Op jouw manier met jouw eigen POWER aanpak.

Als jouw performance 100% is, dan is jouw resultaat dat ook. Wij garanderen jou de meest energieke en authentieke salesaanpak met de bewezen POWER aanpak van Sales vol Energie. Jij werkt niet alleen aan de beste versie van jezelf, maar ook aan de meest succesvolle versie van jezelf.

Nieuwsgierig?

Het is tijd om ongekend energieke resultaten te creëren!

P

Persoonlijk

Authentiek zijn

onderscheidt jou van de rest. Onze trainingen draaien om jou en jouw authentieke aanpak.

O

Ontwikkelen

De enige manier om de toekomst te voorspellen is door hem zelf te creëren, dat is waar discipline leidt tot groei. Blijf jezelf uitdagen en ben hongerig naar nieuwe successen.

W

Winnaarsmentaliteit

Jouw winnaarsmentaliteit begint met een ijzersterk geloof, een ijzersterke mindset, want anders kan je dit niet bereiken. Zorg voor de mindset van een winnaar!

E

Energie(k)

Krachtig verschijnen en successen vieren. Werken aan een energieke staat van zijn.

R

Resultaatgericht

Doelen geven richting in welke stappen jij gaat zetten, welke aanpak je kiest en laat jou ook beseffen hoe het nu gaat.

Sales vol Energie!!

De POWER aanpak is de blauwdruk van JOUW succes!

Je hebt het nu al een paar keer zien staan: de POWER aanpak.

Maar wat is dat nou?

POWER is een afkorting van de belangrijkste onderdelen van ons succes in sales. Het is de vertaling van jarenlange ervaring in verschillende branches, zowel B2C als B2B, van alle salesboeken die wij hebben gelezen, talloze webinars en masterclasses die wij hebben gevolgd, van onwijs veel podcasts die wij hebben geluisterd en bovenal uit alle salesgesprekken die

wij hebben gevoerd.

Maar vooral is het de vertaling van wie wij zijn. Daar schuilt een groot deel van ons succes: wij zijn op onze eigen manier authentiek. En dat is waar wij ook met jou aan werken. Wij helpen jou om impact te maken met jouw bedrijf, jouw sales, jouw performance!

Het is tijd om te gaan produceren! Het is tijd voor jouw eigen authentieke en energieke POWER aanpak.

⚡️

Salestraining op maat.

De juiste begeleiding op gebied van sales, mindset en gezondheid

💪🏻

In 3 uur, 3 dagen of op maat: intensief werken naar jouw unieke POWER aanpak – snel naar meetbaar resultaat

🫡

Samen met andere salespro’s en ondernemers aanpakken in onze Sales vol Energie Community – een energieke Mastermind!

Je leven lang toegang tot onze Sales Academy – hét sales platform van Nederland

"Sales is leuk, geloof me!"

Het doel is om samen met jou te kijken naar wie jij bent, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze inzet om succesvol in sales te zijn.

Je hoeft niet te veranderen, dat is onzin. Je gaat jouw sterke eigenschappen inzetten voor jouw salesaanpak, hoe authentiek wil je het hebben!

En daarover een volle lading energie maakt dat jij direct resultaat gaat boeken met deze coaching. Want nogmaals, het draait om jou.

Wat maakt Sales vol Energie anders dan andere salestrainingen?

Sales vol Energie onderscheidt zich door onze unieke POWER aanpak, die niet alleen focust op de technische aspecten van sales, maar ook op het verbeteren van de mindset, voeding, beweging, zelfkennis, en zelfvertrouwen. Wij geloven dat een holistische benadering essentieel is voor het behalen van topresultaten in sales en dit vormt de kern van al onze trainingen.

Voor wie zijn de Sales vol Energie trainingen bedoeld?

Onze trainingen zijn ontworpen voor een breed scala aan deelnemers, van startende salesprofessionals tot ervaren salesteams en zelfstandig ondernemers. Of je nu je klantenbestand wilt uitbreiden, je salesaanpak wilt verbeteren, of je salesteam naar het volgende niveau wilt tillen, onze trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften.

Hoe lang duren de Sales vol Energie trainingen?

We bieden verschillende formaten aan, van intensieve 3-uur durende Sales Boost Sessies tot meerdaagse Sales Boost Experiences. Daarnaast bieden we ook op maat gemaakte salestrainingen aan die specifiek zijn ontworpen om aan jouw individuele of teambehoeften te voldoen.

Kan ik de trainingen online volgen?

Ja, naast onze persoonlijke trainingssessies bieden we ook online trainingen aan via onze Sales vol Energie Academy. Hier vind je meer dan 225+ salestrainingen, video’s, opdrachten, lessen, en live groepssessies, allemaal ontworpen om jou te helpen succesvol te zijn in sales.

Wat kan ik verwachten te leren in een Sales vol Energie training?

Je leert niet alleen de essentiële salesvaardigheden en technieken, maar ook hoe je een positieve mindset ontwikkelt, je zelfvertrouwen verhoogt, en een eigen, energieke salesaanpak bouwt. Onze trainingen zijn praktisch, to-the-point, en gericht op het behalen van resultaten.

Hoe kan ik me inschrijven voor een Sales vol Energie training?

Kies de training die het beste bij jou past. Je kunt direct online inschrijven op ons contact formulier, of als je een meer gepersonaliseerde aanpak wenst, een strategiesessie plannen via onze kalender-link om samen te sparren over de beste training voor jou.

Contact

06 43287979

Purperhei 15, Best (geen bezoek)

KvK nummer: 84349549

BTW nummer: NL003951872B21