Skip to main content

De komende weken neem ik je mee in de POWER-aanpak en sta ik kort stil bij elk onderdeel daarvan en welke waarde het voor jou heeft. Wat maakt nou een killer salesmindset, waar komt die energie vandaan en hoe zet je die om in succes. Hoe blijf je ontwikkelen en wat doet het stellen van doelen met je? Maar bovenal, wie ben jij? Waar krijg jij energie van. Dat is de start van elk succes. Ik ben overtuigd dat wanneer jij goed voor jezelf zorgt en weet wie je bent, waar je energie van krijgt, dat je dan kan starten met impact maken.

POWER is een afkorting van de belangrijkste onderdelen van mijn succes. Het is de vertaling van jarenlange ervaring in verschillende branches, zowel B2C als B2B, van alle salesboeken die ik heb gelezen, talloze webinars die ik heb gevolgd en van onwijs veel podcasts die ik heb geluisterd. Maar vooral is het de vertaling van wie ik ben. Daar schuilt een groot deel van mijn succes: ik ben authentiek. En dat is waar ik met jou ook aan ga werken. Ik ga jou helpen om impact te maken met jouw bedrijf, jouw sales, jouw performance โšก!

๐™‹  ๐™‹๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ 

๐™Š ๐™Š๐™ฃ๐™ฉ๐™ฌ๐™ž๐™ ๐™ ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ

๐™’ ๐™’๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™–๐™–๐™ง๐™จ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ž๐™ฉ

๐™€  ๐™€๐™ฃ๐™š๐™ง๐™œ๐™ž๐™š(๐™ )

๐™  ๐™๐™š๐™จ๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฉ๐™œ๐™š๐™ง๐™ž๐™˜๐™๐™ฉ

Wil je nou niets missen van de uitleg over mijn POWER-aanpak of zelf eens ervaren? Check dan www.salesvolenergie.nl/power-aanpak en schrijf je ook in voor de Energizers. Zo krijg je automatisch bericht wanneer er weer een onderdeel van de POWER-aanpak wordt besproken.

Gas erop en tot snel!?

Leave a Reply

Kom maar op!
1
Hallo ๐Ÿ‘‹ Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.