Skip to main content

Er is maar één manier om de toekomst te voorspellen, en dat is door hem zelf te creëren

Het gaat niet altijd comfortabel zijn, want groei door sales en performance coaching begint waar comfort stopt.

Het draait om jou, maar wel goed om te weten met wie je gaat werken

Het verschil maken, dat is wat ik wil. En niet voor mijzelf, maar voor jou. Jarenlang ben ik al elke dag bezig met beter worden in wat ik doe, wat ik zo gaaf vind om te doen en wat ik het allermooiste vind wat er is: sales! Bijna 20 jaar ben ik actief in sales en overal waar ik kom maak ik het verschil. “Maar hoe dan” vroeg ik mij altijd af? Wat maakt mij nou zo succesvol? Waardoor weet ik impact te maken? Om welke reden kiest de klant voor mij? Inmiddels weet ik wat het is: mijn energie en wie ik ben.

Daar komt de POWER aanpak bij kijken, de energie achter mijn resultaten, de uitwerking van jarenlange persoonlijke ontwikkeling op gebied van sales, mindset en gezondheid. Het is mijn succes en dat ga ik met je delen. Jou coachen naar een betere salesversie van jezelf. Omdat jij dit verdient en ik er van overtuigd ben dat jij ook impact kan maken met de juiste aanpak.

Mijn succes is niet uit de lucht komen vallen, daar is een sterke discipline en een goede dosis doorzettingsvermogen voor nodig. Daar heb ik ook opofferingen voor moeten doen en keihard voor moeten werken (en blijf ik nog steeds doen). En dat is het mij allemaal waard, want ik wil elke dag een betere versie van mijzelf worden. Of dat nou op gebied is van sales, mindset, persoonlijke ontwikkeling, sport of coaching, ik geef altijd 100%. Die inzet kan je van mij verwachten, en datzelfde commitment is ook wat ik van jouw vraag! Want mijn coaching is energiek, oprecht eerlijk, to-the-point en kent geen grenzen. Als jij er voor wil werken, kan ook jij net als ik succesvol zijn. Het is maar dat je het weet..

Het is tijd voor groei. Het is tijd voor impact.
Het is tijd voor Sales vol Energie!

Ik wil ongekend hard groeien!

Klaar om met jouw salesaanpak de toekomst van je eigen bedrijf te creëren? Neem contact op voor een energieke kennismaking. Maar alleen als jij echt groeikeuzes durft te maken.

En buiten Sales vol Energie om…

…barst ik ook van de energie! Mensen vragen zich soms wel af of ik geen ADHD heb. Dat komt door mijn natuurlijke enthousiasme, mijn energie. En daar werk ik ook hard aan, want mijn hoge energielevel ontstaat niet vanzelf. Verstandig bezig zijn met voeding, (bijna) elke dag om 6 uur in de sportschool de dag beginnen en werken aan mijn mentale persoonlijke ontwikkeling maken dat ik altijd ‘aan sta’.

Naast mijn passie voor sales en het contact met mensen wat je daarin hebt, heb ik ook een passie voor coaching. Die passie is geboren toen ik verder wilde op het gebied van het helpen van anderen, nog meer diepgang in mijn relatie met anderen creëren. Ondertussen was ik ook aan het zoeken naar wat ik nou exact (voor een ander) wil doen. De opleiding Life Coach die ik toen ben gaan volgen heeft bij mij de laatste aanzet gegeven tot het ontstaan van Sales vol Energie. Jarenlang ben ik al aan het broeien geweest om ‘iets voor mijzelf’ te gaan beginnen binnen sales, maar ‘wat dan’ bleef altijd een grote vraag. Tot nu…

Met alle support van mijn vrouw en twee kids is het avontuur gestart en nu is het tijd om mijn kennis en ervaringen over te dragen en impact te maken. Ik ben dankbaar voor wat zij voor mij doen om Sales vol Energie mogelijk te maken!

"Focus op hoe je iets wel voor elkaar kunt krijgen"

Als je anderen vraagt over mij…

…dan krijg je het volgende terug:

1️⃣ Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme

2️⃣ Bram weet je te motiveren en te stimuleren om in beweging te komen

3️⃣ Goede vragen stellen is één, maar echt luisteren is twee. Zo maakt Bram het verschil

4️⃣ In twee woorden: Sociaal en empathisch

5️⃣ Altijd doorzetten waar anderen stoppen, een ongekende energie om resultaat neer te zetten

6️⃣ Inspirerend, Bram laat echt zien waar kansen liggen en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten om tot succes te komen!

7️⃣ Grenzen opzoeken en nieuwe standaarden zetten

8️⃣ Ondernemerschap en lef, dat zijn eigenschappen die ik Bram wil toedichten

9️⃣ Een betrouwbare coach die eerlijk zegt wat hij denkt en mij verder helpt

🔟 Wat een gedrevenheid heeft hij in zich!

Een sessie vol energie


Sales Boost Sessie

In deze Sales Boost Sessie gaan we met jouw team aan de slag met sales en performance, iets wat intens en intensief zal zijn.

Voorafgaand aan de Sales Boost Sessie krijgt iedereen opdrachten die helpen inzicht te geven wat hiervoor nodig is. Dit zijn opdrachten gekoppeld aan kwaliteiten, drijfveren, mindset en jouw doelen.

Het is tijd voor ieders eigen, authentieke en energieke POWER aanpak!

Kom maar op!

De meest energieke sales 3-daagse

🚀
Sales Boost Experience

Wat maakt dat jouw salesaanpak niet helemaal lekker loopt? Vind je koud bellen moeilijk of loop je aan tafel vast in je verkoopgesprek?

Met deze Sales Boost Experience groei jij uit tot de meest succesvolle versie van jezelf. Ben jij klaar voor ongekende resultaten?

Jij hebt genoeg tijd en energie verspild, vanaf nu is het ‘aan’.

Kom maar op!

De Accountability Service is er voor jou(w groei)

📝
Accountability service

Even geen coaching, maar iemand nodig die jou verantwoordelijk houdt voor de doelen die jij met jezelf (en zo jouw bedrijf) maakt? Je hoeft niet alles alleen te doen. Met mijn Accountability Service reken jij af met uitstelgedrag, futloze dagen en die ‘dit is even lastig, dus dat doe ik morgen wel’-gedachten. Ik houd jou verantwoordelijk voor elk plan dat jij bedenkt.

Kom maar op!

Dat wil ik zelf ervaren!

Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.