Skip to main content

Wil jij ook 50% meer verkoop door het stellen van de juiste vragen?

Stel je voor dat jij met goede vragen jouw conversie in jouw sales gesprekken kan verhogen met 50%! Zo krijg je o.a. de 9 beste vragen om het gesprek af te trappen op een luchtige manier, 12 vragen die bezwaren laten verdwijnen als sneeuw voor de zon en 20 vragen die jou helpen om de deal te sluiten zonder pusherig over te komen.

In elke fase van de salescyclus is het belangrijk om jouw toekomstige klant centraal te stellen. En dat doe je door het stellen van de juiste vragen.

Download daarom nu mijn e-book en:

⚡️ Verkoop 50% meer door het stellen van de juiste vragen
⚡️ Level echt met je klant, door hem centraal te stellen
⚡️ Zorg voor de juiste energie in elke fase van jouw salesgesprek
⚡️ wordt een sniper die in één keer raakt schiet, omdat jij precies weet wat jouw toekomstige klant belangrijk vind

Download hier mijn e-book en start vandaag nog met het verhogen van jouw conversie

"Blijf werken aan jouw saus vol vragen.
Vragen die niet werken gaan eruit, verfijn soms een vraag om te zien hoe die smaakt of wanneer je van iemand anders een goede vraag hoort, voeg die dan toe aan jouw saus."

Bram

Sales en Performance coach – Sales vol Energie

Maak alle ingrediënten tot één verhaal, jouw verhaal

Er zijn er al zoveel voor jou geweest die succesvol zijn in sales, je bent gek als jij dat zelf opnieuw gaat uitvinden! Vergelijk het met een saus van een chef. Elke chef heeft zijn eigen signature saus, de saus waar hij om bekend staat. De saus waarom mensen van over de hele wereld naar zijn restaurant komen. Proef van de ander en zorg dat jij zo jouw eigen saus creëert.

De afgelopen 20 jaar heb ik geproefd van heel veel verschillende sauzen bij grote bedrijven in Nederland als Rabobank, Hanos, Nestlé en Jumbo supermarkten. En nu ga ik een deel van mijn saus (het stellen van goede vragen tijdens elke fase van de salescyclus) met je delen. Zodat jij hiervan kan proeven en jouw saus kan verbeteren. Al is het maar met een snufje goede vraag. Alles wat je in dit e-book leest is niet gekopieerd vanuit andere boeken, maar komt uit mijn eigen ervaring en heeft mij in meer dan 10.000 sales gesprekken al meer dan 1.000 succesvolle deals opgeleverd met een waarde van over de 20 miljoen euro. Ik heb dus zelf in de praktijk ervaren wat de beste vragen zijn om te stellen op het juiste moment.

Want elke fase van de salescyclus vraagt om aandacht. Aandacht waar jij als verkoper, ondernemer, accountmanager, new business consultant of hunter (geef het beestje een naam) vaak aan voorbij gaat. En dan specifiek de aandacht voor het stellen van de juiste goede vragen.

In dit e-book neem ik je mee door elke fase van de salescyclus en geef ik je als inspiratie 184 goede vragen die zorgen dat jij impact gaat maken en jij jouw verkopen verhoogt met 50%. Ik daag jou uit om ook zelf vragen te gaan bedenken die bij gaan dragen aan jouw succes!

Veel plezier met luisteren (want dat gaat gebeuren als jij vragen stelt) en gas erop!

10.000

+
Energieke salesgesprekken

1.000

+
Succesvolle deals

20.000.000

+
Waarde van de gesloten deals

Hoe klanten dit e-book ervaren

"Pfff.. 184 vragen was mijn eerste gedachten.. niks was minder waar. Zo zie je dat een getal je kan misleiden. Door het lezen van dit e-book word je salesmind weer even helemaal gereset. Begin bij de basis en zorg dat de basis altijd, maar dan ook echt altijd goed zit. Een basis met scheuren gaat niet leiden tot een sale. Met al deze handige vragen en korte tips zorg je dat je weer goed en stevig op je salesbenen staat. Top! Top! Top!"

Niels Schriekenberg

Owner en founder van fulltoko.com & De Afsprakenmakers

"Een inspirator en motivator. Bram is 1 van de drijvende krachten achter het succesvol zijn en nog succesvoller worden van Kieboom Transport. Bram kan met zijn tomeloze inzet en energie het best uit een organisatie halen. Focus en mindset zijn hierbij de belangrijkste punten. Succes is een keuze"

Tom Kieboom

Eigenaar Kieboom Transport

"Bram heeft me ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn mindset omtrent sales. Nog steeds leer ik veel van hem bij in zijn coachings traject. Een dikke aanrader!"

Michel Mousa

Eigenaar en oprichter Squared² Media

Goede vragen verhogen niet alleen je conversie, ze leren je ook beter luisteren!

Omdat jij resultaatgericht bent en overtuigd bent van jouw product begin je te praten en te praten en te praten. Je vergeet vragen te stellen aan jouw toekomstige klant, waardoor jij de enige bent die geluid maakt.

Wakker worden!

Door de juiste vragen te stellen voorkom je dat jij pusherig overkomt, want je laat de klant praten en laat hem zelf inzichten krijgen. Dat verhoogt enorm jouw conversie in de sales gesprekken.

Luister, in het begin is vragen stellen niet makkelijk. Juist daarom is het downloaden van mijn e-book essentieel omdat jij zo de klant het gevoel geeft dat het om hem draait. Hij is het belangrijkste, niet jij. Of koop jij al jouw eigen producten?

Met dit waardevolle e-book verhoog je dus jouw conversie in jouw sales gesprekken en leer je ook beter luisteren.

Download hier mijn e-book en start vandaag nog met het verhogen van jouw conversie
Kom maar op!
1
Hallo 👋 Wil jij ook ongekend hard groeien?! Stuur een bericht voor meer informatie.